Mesut tarafından 19.11.2013'de paylaşıldı 25 yıldan beri kasıklarımda kaşıntı var ama ilk başlarda doktura gitmeye utaniyordum sonra dayanılmaz hale geldi ben ıraktayken bir doktura gitim bir krem verdi kolandım tertemiz oldu fakat ilacın etkisi 15 20 gün sürdü tekrar çıktı başka bir doktura gitim cınecort adında iğne verdi 20 günde bir kolanacaksın dedi bana koandım onunlada temizlendi ama oda ilacın etkisi 20 gün bilemedin 1 ay sürüyo tekrara çıkıyo sonra avucumun içinde çıkmaya başladı gözlerimin kenarunda ve en son kolağımın içinde çıktı o ineleri olanıyorum hala onlar olmadan her tarfım paran parça oluyo aca bunu kökten bir çüzümü yokmu beni bu derten kurtaracak bir tedavi yöntemi yokmu ALLAH aşkına pskolojim bozuluyo delirmek üzareyım varsa söylein yalvarırım beni bu dertten kortarın arkadaşlar Mantar için 0 yorum yapıldı Kayıtlı yorum bulunamadı ilk yorumu siz ekleyin | | | Mantar Hastalıkları | | Mantar Hastalıklarının Sebepleri | | Ayak Mantarı | | Mantar Kimlerde Görülür | | Vajina Mantarı | | Candida Tedavisi | | Candida Nedir | | Candida Albicans Belirtileri | | Kafa Mantarı | | Doğal Mantar Tedavisi | | Anal Mantar | | Hamilelikte Mantar Tedavisi | | Göğüs Mantarı | | Temre | | Kasık Mantarı | | Ovadril | | Boyun Mantarı | | Travogen | | Ketoral | | Göz Mantarı | | Kol Mantarı | | Ensede Mantar | | Cilt Mantarı | | Bacak Arası Mantar | | Mide Mantarı | | Dilde Mantar | | Makatta Mantar | | Bebeklerde Mantar | | Dirsekte Mantar | | Yüzde Mantar | Popüler İçerik | Mantar Hastalıkları Mantarlar, deride ve tırnakların altında çoğalan ve ancak mikroskop ile görülebilecek küçük organizmalardır. Bu organizmalar bütün çevremizde, özel... | Mantar Hastalıklarının Sebepleri Mantar hastalığının yayılımını ve bulaşmasını kolaylaştıran etkenler olarak aşağıdakiler sayılabilir. - Ayakların ve ellerin nemli... | Ayak Mantarı Ayak mantarı yaygın bir cilt sorunu olarak her insanda görülebilen bir rahatsızlıktır. Genellikle yetişkin erkeklerde daha fazla görülen bir sorundur.... | Mantar Kimlerde Görülür Aşırı terleyen insanlarda, ayakların duş, yüzme ve abdest sonrası nemli kalması Aşırı el yıkama, çamaşır ve bulaşık gibi nedenlerle ... | Vajina Mantarı Vajina mantarı, Yetişkin kadınların neredeyse %70'i yaşamlarının bazı dönemlerinde en az bir defa da olsa mantar enfeksiyonuna maruz kalabilir. Vajina... | |